Είστε εδώ

Εταιρικό προφίλ

 

Η ιστορία μας

Η εταιρεία «Καποτάς Α.Ε.» δραστηριοποιείται στον τομέα της εμπορίας και παροχής υπηρεσιών αποθήκευσης και διανομής τροφίμων και ποτών, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και γεωγραφικών περιοχών.

Στις αρχές του 2005 ιδρύεται η εταιρεία από τον Σπύρο Καποτά, με κύριο αντικείμενο την εμπορία των παγωτών της εταιρίας «ΔΕΛΤΑ» για το Ν. Αχαΐας και το βόρειο τμήμα του Ν. Ηλείας.

Ένα χρόνο αργότερα, Μάρτιο του 2006, συνάπτεται συμφωνία αποκλειστικής συνεργασίας με την «PEPSICO-HBH» για την περιοχή του Ν. Αχαΐας, η οποία μέχρι σήμερα συνεχίζει σταθερά την ανάπτυξή της.

Το 2007, η εμπορική δραστηριότητα της εταιρείας επεκτείνεται με την σύναψη συνεργασίας με τον όμιλο «UNILEVER», για τα παγωτά «ALGIDA», με αντικείμενο την εμπορία τους στο Ν. Αχαΐας και στο βόρειο τμήμα του Ν. Ηλείας. Η συνεργασία με την «ALGIDA» διευρύνθηκε το 2008, οπότε η εταιρεία μας ορίζεται ως κέντρο αποθήκευσης και διανομής στη Ν.Δ. Ελλάδα.

Παράλληλα την ίδια χρονιά, αναλαμβάνουμε τη διανομή των προϊόντων της «FRIESLAND CAMPINA HELLAS A.E.» για το Ν. Αχαΐας και το νότιο τμήμα του Ν. Αιτωλ/νίας. Ταυτόχρονα, ξεκίνησε η συνεργασία μας στην διακίνηση των προϊόντων της «ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑΣ A.E.».

Το Σεπτέμβριο του 2011 πραγματοποιήθηκε η μεταφορά της Εταιρείας μας στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, στη Μαγούλα Ρίου Πατρών, ενώ παράλληλα διευρύνεται ακόμη περισσότερο η συνεργασία μας με την «ALGIDA», αναλαμβάνοντας την αποθήκευση και τη διανομή των προϊόντων της για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Ο αριθμός των νέων συνεργασιών συνέχισε να αυξάνεται ταχύτατα μέσα 2012, τόσο στον τομέα των αποθηκεύσεων, όσο και της εμπορίας. Από τις αρχές του έτους, η εταιρεία μας ανέλαβε την παροχή υπηρεσιών cross docking για την εταιρεία «Διανομές Στεργίου Α.Ε.», την αποθήκευση προϊόντων καθώς και την στέγαση των γραφείων της βέλγικης εταιρείας ζωοτροφών και ιχθυοτροφιών «NUTRIAD A.E.» όπως επίσης και την φιλοξενία του υποκαταστήματος Πάτρας της πτηνοτροφικής βιομηχανίας «Α.Π.Σ.Ι. ΠΙΝΔΟΣ».

Από Ιούνιο του 2012 και μέχρι σήμερα πλήθος νέων συνεργασιών και προϊόντων προστίθενται στο portfolio μας: ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε., ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΑΒΕΕ, ΔΕΛΤΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, SELECT ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ - ΝΕΝΔΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΕ, ALFA ΖΥΜΗ - ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δ ΚΟΥΚΟΥΤΑΡΗΣ ΑΕΒΕ, Α.Π.Σ.Ι. ΠΙΝΔΟΣ, LEADER TYPOKOMIKA A.E., ETANAΠ-ΣΑΜΑΡΙΑ Α.Ε., ΔΙΟΣ-Σ.ΜΕΝΤΕΚΙΔΗΣ Α.Ε. κ.α.

Η ΚΑΠΟΤΑΣ Α.Ε. με αναπτυγμένη οικολογική συνείδηση και προσηλωμένη στην πράσινη ανάπτυξη, έχει εγκαταστήσει στην στέγη των εγκαταστάσεων της, φωτοβολταϊκά συστήματα ετήσιας παραγωγής ισχύος 267.510 kwh, από την ΑΤΡΙΜΑ Α.Ε.

Το όραμά μας

Φιλοδοξούμε να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε με υγεία και σταθερότητα προσηλωμένοι πάντα στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τους πελάτες μας και στη συνεχή βελτίωση της γκάμας και της ποιότητας των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.

Οι αξίες μας

  • Απευθυνόμαστε σε όλους με υπευθυνότητα, ειλικρίνεια και σεβασμό.
  • Εφαρμόζουμε στις εμπορικές μας σχέσεις τον κανόνα του αμοιβαίου κέρδους και εμπιστοσύνης.
  • Εργαζόμαστε ακούραστα μαζί με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας με σκοπό την επίτευξη των κοινών μας στόχων.
  • Αναζητούμε συνεχώς τρόπους να βελτιώνουμε τη γκάμα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουμε, ώστε να χτίζουμε ισχυρές και μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας.
  • Είμαστε πιστοί στις αξίες μας και τηρούμε τις υποσχέσεις μας, σεβόμενοι τους ανθρώπους μας, τους προμηθευτές μας και τους πελάτες μας.

 

 

Oι άνθρωποί μας

Οι άνθρωποί μας κατέχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη της εταιρείας μας.
Το προσωπικό μας διέπεται από υπευθυνότητα και αμοιβαία εμπιστοσύνη. Συμπεριφέρεται και λειτουργεί πάντα με γνώμονα τις αρχές μας.
Σήμερα η εταιρεία μας, απασχολεί συνολικά εβδομήντα δυο ανθρώπους ,οι οποίοι εκπαιδεύονται καθημερινά, αναπτύσσοντας την τεχνογνωσία και την επαγγελματική τους κατάρτιση.
Με πνεύμα ομαδικότητας και άμεση διάθεση βρίσκονται κάθε στιγμή σε ετοιμότητα, να αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις του συνεχώς μεταβαλλόμενου επαγγελματικού στίβου.

Social media

Επικοινωνία

Τηλ. +30 2610 990 407,
+30 2610 992245,
Fax: +30 2610 993290
Email: kapotasp@otenet.gr

ΚΑΠΟΤΑΣ Α.Ε.
Ρίο Πατρών - Θέση Μαγούλα
Τ.Κ. 26500, Αχαϊα

Δευτέρα με Σαββάτο: 7:00 - 18:00
Κυριακή: Κλειστά